Storitve

Videonadzorni sistemi

Načrtovanje in izvedba video nadzora vaših nepremičnin. Možnost naprednih video nadzornih rešitev z analizo zajetih video podatkov.

Napredne rešitve

Kontrola dostopa v objekte, analiza video podatkov, analitika in prikaz ključnih podatkov z orodji Office 365, varnostni IT pregledi in analize,... Pregledi in ponudbe nadgradnje strojne in programske opreme raznih proizvajalcev (HP, HPE, Dell, Lenovo, Cisco, Mikrotik, Microsoft, RedHat,...)

Učinkovitost dela

Uporabite vedno najsodobnejšo zbirko urejanja dokumentov in dogodkov. Microsoft 365 vam omogača delo od vsepovsod in iz katere koli naprave želite. Hkrati pa omogoča maksimalno možnost sodelovanja tako v ekipi, kot z zunanjimi partnerji. Ne zapravljajte časa, čas je denar!


Servis in vzdrževanje

Servis računalniške opreme in vzdrževanje poslovnih računalniških okolij tako na mrežnem nivoju kot na nivoju strežniških operacijskih sistemov. Za manjša podjetja posebne ponudbe celovitega mesečnega vzdrževanja z možnostjo zakupa ur.

Varnostni pregledi in rešitve

Varnostni pregledi okolja po dogovoru, integracija varnostnih rešitev, MS Defender, F-Secure,...

Prodaja računalniške opreme

Ponudbe strojne opreme IT proizvajalcev HP, HPE, Lenovo, Dell, Cisco, Mikrotik, Sinology, QNap, Segate, Western Digital, Asus, AOC, Microsoft, Logitech in ostalih.
Ponudba programske opreme Microsoft, F-Secure, Adobe, Eset in ostalih.
Prodaja videonadzornih in ostalih varnostnih sistemov Dahua, Hikvision, Axis, DSC, iSecure, PoliceTech, Chuango in drugih.


 

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Gotovlje 111D
    3310 Žalec, Slovenia
  • E-pošta: info(at)mikrosplet.net
  • WWW: www.eprom.si

FACEBOOK